O nama

Termo tim Podgorica

 

Termo tim iz podgorice je firma koja se bavi uspješno projektovanjem, montažom mašinskih i termotehničkih postrojenja. Profesionalna i uigrana ekipa je garancija da ćemo svakom poslu pristupiti studiozno i uraditi ga na kvalitetan način po svim standardima.
Nudimo kompletna rješenja termotehničkih instalacija, od izrade idejnog rješenja, projektovanja, do samog izvođenja i puštanja u rad, kao i nadzora nad izvođenjem.

Zahvaljujući kvalitetu našeg rada postali smo prepoznatljivi na domaćem tržištu i možemo se pohvaliti čitavim nizom referentnih instalacija termotehničkih sistema grijanja, hlađenja, ventilacije, klimatizacije i sprinkler sistema.

Naročito smo ponosni na svoju poziciji u zemlji na poslovima vezanim servis i održavanje kotlarnica i kotlovskih postrojenja. Imamo dugoročne ugovore za servis i održavanje sa mnogim državnim privatnim kompanijama i institucijama.

U posljednje vrijeme kada cijene na tržištu energenata vrtoglavo rastu preduzimamo značajne korake na projektovanju i izvođenju postrojenja sa visokim stepenom energetske efikasnosti. Na taj način klijentima donosi značajne uštede.
Snaga svake kompanije su njihovi zaposleni. Možemo se pohvaliti da imamo odličan tim obučenih i vrijednih ljudi što nam daje sigurnost da se izborimo sa svim mogućih izazovima koji su pred nama.
Ono što je sigurno je da ćemo se potruditi da svi naši klijenti budu zadovoljni našim uslugama i da to bude dugoročna saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

Telefonom ili nam pišite i u vrlo kratkom roku ćemo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev.

067 233 633